Πατήστε εδώ για μεγέθυνση...

Πατήστε εδώ για μεγέθυνση...

Πατήστε εδώ για μεγέθυνση...


ΠόροιΤο μεγαλύτερο μέρος των δράσεων της ΟικοΚοινωνίας χρηματοδοτείται μέσω Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, ενώ κάποιες δράσεις υλοποιούνται σε καθαρά εθελοντική βάση από τα μέλη και τους φίλους της Οικοκοινωνίας.

Όλα τα μέλη πληρώνουν ετήσια συνδρομή και γίνονται δεκτές δωρεές από μέλη και φίλους.

Με την είσοδο νέων μελών, καταβάλλεται η αντίστοιχη εισφορά από κάθε νέο μέλος. Οι νέες εισφορές προσμετρούνται στο κεφάλαιο, στο τέλος κάθε χρήσης, με τις σχετικές διαδικασίες αύξησης κεφαλαίου που ορίζει το νομοθετικό πλαίσιο.

Άλλοι πόροι της εταιρείας θα είναι:

α) Η ετήσια εισφορά των εταίρων, όπως για αυτή θα αποφασίζουν κατά πλειοψηφία οι εταίροι, ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας.

β) Τα έσοδα από τη διάθεση εντύπων καθώς και από την οργάνωση εκδηλώσεων, που πραγματοποιούνται στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Εταιρείας.

γ) Έκτακτες ενισχύσεις, δωρεές ή επιχορηγήσεις από το κράτος, διεθνείς οργανισμούς ή φυσικά και νομικά πρόσωπα ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου του εσωτερικού ή του εξωτερικού ή συνδρομών από φίλους και υποστηρικτές της εταιρείας.

δ) Επιχορηγήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο χρηματοδοτικών προγραμμάτων του Γ' Κ.Π.Σ. και άλλων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, καθώς και ενισχύσεις και έσοδα από την διεξαγωγή προγραμμάτων και μελετών στα οποία μετέχει με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο η εταιρεία.

ε) Κάθε άλλο έσοδο που μπορεί να προκύψει νόμιμα από την λειτουργία και τη δράση της εταιρείας.

Στόχος της ΟικοΚοινωνίας είναι να δημιουργήσει ένα δίκτυο εθελοντών, χορηγών και υποστηρικτών που να ενισχύουν τη δράση της Οικοκοινωνίας μέσω οικονομικής ενίσχυσης και εθελοντικής προσφοράς υπηρεσιών.


Αν επιθυμείτε να ενισχύσετε το έργο μας...

- Με τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ. Λογ. 5225-024099-717
(με την κατάθεσή σας ενημερώστε στο τηλέφωνο: 2310 326419 για να σας αποστείλουμε την απόδειξή σας)

- Με ταχυδρομική επιταγή στα στοιχεία:
Οικοκοινωνία, Βηλαρά 7 & Βαλαωρίτου, 546 25 Θεσσαλονίκη

- Με την
εγγραφή σας ως μέλος ή/και εθελοντής


Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
   username:
   password:
 
Εγγραφή
 
Αναζήτηση
 
Γίνε μέλος - εθελοντής
 
Newsletter
Ενημερωθείτε μηνιαίως για τα νέα της Οικοκοινωνίας  
 
Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε.
 
 
Forum