Πατήστε εδώ για μεγέθυνση...

Πατήστε εδώ για μεγέθυνση...

Πατήστε εδώ για μεγέθυνση...

Πατήστε εδώ για μεγέθυνση...

Πατήστε εδώ για μεγέθυνση...


ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (E-learning)H ΟικοΚοινωνία παρέχει υπηρεσία ηλεκτρονικής δικτύωσης για την ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (E-LEARNING), που απευθύνεται στο στελεχικό δυναμικό Δήμων, Δημοτικών Επιχειρήσεων φορέων του Δημοσίου, και ιδιαίτερα κοινωνικών υπηρεσιών, Συλλόγων και οργανωμένων Εθελοντικών Ομάδων και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, που άμεσα ή έμμεσα, έρχονται σε επαφή με τα προβλήματα των Τσιγγάνων πολιτών.

Η υπηρεσία συνίσταται στην ανάπτυξη, μεταφορά και διάδοση τεχνογνωσίας στα ζητήματα που πραγματεύεται η Οικοκοινωνία, με τη διοργάνωση εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών εξ αποστάσεως ηλεκτρονικών σεμιναρίων.

Στόχος της ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ είναι :

- η μεταφορά τεχνογνωσίας στη μεθοδολογία και στις πληροφορίες σε θέματα που αφορούν στα καθημερινά προβλήματα των Τσιγγάνων και

- η διάδοση χρηστικών μεθοδολογικών εργαλείων για την αντιμετώπιση τρεχόντων θεμάτων των υπηρεσιών, για αξιοποίηση από τα στελέχη και τις τοπικές δομές και υπηρεσίες που θα συμβάλλονται με το Δίκτυο.


Για τη συμμετοχή στα ηλεκτρονικά σεμινάρια του e-learning κάθε ενδιαφερόμενος/η πρέπει να συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα εγγραφής:

Φυσικό Πρόσωπο / Φορέας
Oνοματεπώνυμο / Επωνυμία :
Θέση στο Φορέα:
Διεύθυνση :
Πόλη:
Τηλ.
Fax :
e-mail :
*
Επιλέξτε ηλεκτρονικό σεμινάριο :
 
 

*
Προαιρετικά πεδία

«ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΥΛΙΚΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ Β.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ»

Η ΔΡΑΣΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
ΚΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
   username:
   password:
 
Εγγραφή
 
Αναζήτηση
 
Γίνε μέλος - εθελοντής
 
Newsletter
Ενημερωθείτε μηνιαίως για τα νέα της Οικοκοινωνίας  
 
Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε.
 
 
Forum